HTML

mától bringázom

Most már tényleg felgyújtom a kocsit és bringával járok mint minden rendes ember

Friss topikok

  • litespeed69: ha jön a félmeztelenes kísérlet, kéretik előre tájékoztatni az olvasókat (helyszín, időpont). (2011.07.04. 16:12) Tipikus csajhibák
  • zsp: kialudt a láng? (2011.05.15. 21:54) na neeeem

Linkblog

jól sikerült

2011.04.06. 11:02 dexterke

Na felnyergeltem Vörös Keselyűt (típus: Condor, származás: Ausztria, de tuti hogy még a kiegyezés előtt) azt hajrá. Nem is volt rossz, szél semmi, takony semmi. De a hajamra még valamit ki kell találni. Meg hogy milyen vicces helyeken tud az ember megizzadni... Sajnos egyre biztosabb, hogy a cyclechic bloggere nem fog leállítani egy fényképért.

Menetidő: 35 perc, öttel jobb mint múltkor amikor visszafújt a szél, bazmegek: 2, nyílt konfrontáció: 1, de csak mert lecsöngettem egy hülye picsát a bicikliútról. Neki ezúton üzenem, ne a biciklistákon vezesse le hogy nem rakta seggbe senki tegnap este, inkább magában keresse az okokat.

Szóval ez most bejött, és majd ha egyszer a Margit-híd kész lesz és még nem járókerettel fogok járni, akkor csodálatos is lehet. Bár fenntartom hogy Pesten sokkal jobb lenne, egyáltalán Buda minek van? szóval aki szexin és illatosan érkezik a munkahelyére bicajjal az tuti csak a Nyugatitól ment az Oktogonra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matolbringazom.blog.hu/api/trackback/id/tr992804145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása