HTML

mától bringázom

Most már tényleg felgyújtom a kocsit és bringával járok mint minden rendes ember

Friss topikok

  • litespeed69: ha jön a félmeztelenes kísérlet, kéretik előre tájékoztatni az olvasókat (helyszín, időpont). (2011.07.04. 16:12) Tipikus csajhibák
  • zsp: kialudt a láng? (2011.05.15. 21:54) na neeeem

Linkblog

Tipikus csajhibák

2011.06.28. 10:55 dexterke

1. Érzékenység

Csajoktól gyakori, hogy minden apró kritikára kiborulnak, mápedig a biciklizésben kapsz eleget. Beszól az autós, a gyalogos és még a másik biciklis is, a kedves jótanácstól kezdve (sisak nem kéne?) az egészen durva anyázásig (anyád!). Szard le! Szard le szard le szard le!

2. Túlzott optimizmus

Úgyse indul még! Elindul. Észrevesz! Nem vesz. Beenged! Nem enged. Az előzékenység, amit nőként megszoktál (ha), biciklire ülve azonnal semmivé lesz.  Teljesen leszarják, hogy igazad van, tied az elsőbbség, esetleg nem a tied, de lány vagy. Akkor is, ha amúgy elolvadnak tőled és mindenki utánad fütyül. Asszem ha félmeztelenül bicikliznénk, még akkor se azt üvöltöznék, hogy jó a cici anyukám, hanem hogy toljad már, a kurva anyád! De érdekes kísérlet lenne.

3. Nem megfelelő ruházat

Tipikus hiba, hogy a top, ami álló helyzetben pont a kellő mértékben mutatja a dekoltázst, bringán előregörnyedve már egy kicsit túlzás. Ugyanez a helyzet a csípőnadrágból kilátszó bugyival. Nem mondom, hogy biciklisnadrágban és melegítőfelsőben kell járni, csak szólok. A cipő nehéz kérdés, van, aki tud magassarkúban bringázni, van aki nem. Én vietnami papucsban szoktam, van aki meg attól kap frászt. A legjobban beállított frizkó is azonnal szétmegy az ellenszélben, és még bukót is kéne hordani, de arra még nem vitt rá a lélek.

4. Elbambulás

Sok minden elvonhatja egy lány figyelmét a közelgő veszélyről. Végig kell gondolni az eheti dm bevásárlólistát. Egy nagyon jó kis cipő van abban a kirakatban! Az a férfi kiköpött olyan, mint az én pasim! Csak egy nagyon rövidet válaszolok a Bogi sms-ére! Egy fél pillanat nemfigyelés és beleszaladunk a lámpaoszlopba vagy egy dobbermanba. Nagyon kell figyelni!

 5. Hangulati tényezők

Megjött/nem jött meg, migrénem van, szakítottam/szerelmes vagyok, béna a ruhám, álmos vagyok, másnapos vagyok, kövér vagyok, a gyerek felbaszta az agyam, a munkámban nem ismernek el, már egy órája ott kéne lennem - ezek mind befolyásohatják a sikeres biciklizést. Igyekezzünk kikapcsolni a jobb agyféltekénket és arra a kis időre férfiként viselkedni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matolbringazom.blog.hu/api/trackback/id/tr273021187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktorkotasz2 2011.06.29. 13:19:15

Ez tündéri volt!
Vadul mosolygok, minden pontnál beugrott egy-egy személyes élmény! köszi!
Még! Még!

litespeed69 2011.07.04. 16:12:59

ha jön a félmeztelenes kísérlet, kéretik előre tájékoztatni az olvasókat (helyszín, időpont).
süti beállítások módosítása