HTML

mától bringázom

Most már tényleg felgyújtom a kocsit és bringával járok mint minden rendes ember

Friss topikok

  • litespeed69: ha jön a félmeztelenes kísérlet, kéretik előre tájékoztatni az olvasókat (helyszín, időpont). (2011.07.04. 16:12) Tipikus csajhibák
  • zsp: kialudt a láng? (2011.05.15. 21:54) na neeeem

Linkblog

végre hőségriadó

2011.06.23. 10:49 dexterke

De előbb beszéljenek a számok.

híd: Margit

szabálytalankodásom: 2 db

ellenem elkövetett szabálytalanságok: 2 db

kurvaanyád (amit hallottam): 0

ismerőssel találkozás: 1

seggmegizzadás: 0 (franciabugyi!)

menetidő: mittomén

Ha grafikus lennék, ezt egy remek kis infografikával ábrázolnám, jópofa seggizzadás és kurvaanyád piktogramokkal tarkítva. De hát ez van, nekünk, szavak emberének sajnos csak a képzelet marad.

Tegnap éjjel viszont pompásat gurultam, imádom amikor éjszaka se kell több ruha mint egy csőtopp! Ezt vártuk egész télen nem? Végre végre kánikula. Biciklizni még kánikulában is jobb, mint nem biciklizni. És ha fröccsözik az ember picit, tök jól kijózanít hazafelé (meg az is amikor a Bálint Ági tiszta erőből belegurul az ember seggébe a zebrán mer nem veszi észre hogy jön egy taxi és lefékeztem). Éljen a nyár!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matolbringazom.blog.hu/api/trackback/id/tr683008187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása