HTML

mától bringázom

Most már tényleg felgyújtom a kocsit és bringával járok mint minden rendes ember

Friss topikok

  • litespeed69: ha jön a félmeztelenes kísérlet, kéretik előre tájékoztatni az olvasókat (helyszín, időpont). (2011.07.04. 16:12) Tipikus csajhibák
  • zsp: kialudt a láng? (2011.05.15. 21:54) na neeeem

Linkblog

back

2011.06.22. 10:09 dexterke

Közkívánatra újraindítom a blogot, eddig azt hittem, hogy csak addig van mit írni, amíg az ember csak gondolkodik a bringázáson, amikor már csinálja, nincs, de ez tökre nem így van.

Vegyük például a mát. Mi történt? Tangát vettem fel, így a seggemen a gatya teljesen átizzadt. Undi nem? De mások hogy csinálják? Csak nem járhatok nedvszívó biciklisnadrágban dolgozni! Meg máshova! És vajon mikor szárad meg? Még jó, hogy nincs ma semmi fontos meetingem (sosincs, haha) mert különben folyton utolsónak kéne belépnem a terembe.

Közben amúgy lett egy szép új bringám, piros, Gepida, férfivázzal, azért férfi mert ugyanakkora és szebb volt a színe, meg a csávó 15 ezerrel olcsóbban adta mert ezt a színt pasinak nem tudta volna eladni. Imádom. A biciklit.

Nagyon sokat biciklizem, mármint magamhoz képest, a Hegedűs Gyula - Mom park tengelyt tegnap Zuglóval háromszögesítettem. Már kialakult véleményem is van a biciklistársadalomról: akik nálam lassabban mennek, buzik, akik nálam gyorsabban, köcsögök. (Kedves meleg barátaim, persze hogy nem úgy értem) Egyelőre több a köcsög.

Remélem betettétek rssbe a blogom mert most már minden külön értesítés nélkül írni fogom. Rengeteg új beszámolóra számíthattok testi kipárolgásaim témakörében, meg persze lesz szó ruhákról, körömlakkról, gyerekekről.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matolbringazom.blog.hu/api/trackback/id/tr183005358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása