HTML

mától bringázom

Most már tényleg felgyújtom a kocsit és bringával járok mint minden rendes ember

Friss topikok

  • litespeed69: ha jön a félmeztelenes kísérlet, kéretik előre tájékoztatni az olvasókat (helyszín, időpont). (2011.07.04. 16:12) Tipikus csajhibák
  • zsp: kialudt a láng? (2011.05.15. 21:54) na neeeem

Linkblog

Csajos tippek kánikulai biciklizéshez

2011.08.23. 10:24 dexterke

Mert mégsincs vége a nyárnak! És, bár egy rokonom se hiszi el, a negyven fokban is jobb bringázni, mert buszozni vagy kocsizni még sokkal sokkal durvább lenne.

Az alábbi jótanácsaimmal mondjuk könnyebb nem lesz a bringázás, de talán bekerülök a Dívány blogketrecébe ezzel a címmel.

Először is öltözzünk nagyon könnyen. Ha nem vagyunk kibékülve valamelyik testrészünkkel, itt az idő a lelazulásra! Tegyünk ki mindent, kit érdekel, az a lényeg hogy minél kevesebb ruha legyen. Persze be is kell kenni magunkat, egy kicsit, hogy azért süljünk is. Csőtopban nagyon jól lehet barnulni! Az övtáska, legyen bármilyen nevetséges viselet, ilyenkor újra értelmet nyer, mert nem izzad a hátadra egy táska szíja.

Ha már a gátlások oldásánál tartunk, ne szégyelljük, hogy megizzadunk! Csurom víz lesz mindenünk, nem csak a farpofák, amivel már régebben foglalkoztam. A hajunk, az arcunk, ruhánk, minden. De ki nem szarja le, majd megszárad. Ha bringázás előtt lezuhanyzunk, azért olyan nagyon büdösek nem leszünk! Ja, és Vichy dezodor, that's my secret.

A sminket se erőltessük, vagy intézzük megérkezés után. Vizes hajjal is tök jó elindulni.

A rakpartokon a bicikliutakat most sajnos el kell felejteni, tűz rájuk a nap. Pici árnyékos mellékutcák, parkok, erdők jönnek csak szóba.  Az erdőket viccből írtam.

Ja és inni kell, mint a gödény, ez nem csak marketingduma, mert én például utálok bármit is cipelni a biciklin, és el is felejtem a vizet, és rosszul is leszek olyankor.

Na és ha végképp kész vagyunk a hőségtől, be kell ugrani valami légkondicionált helyre, és felfrissülni, mondjuk egy plázába, és gyorsan venni valami leértékelt csinit. Így testileg is, lelkileg is újra erőre kapunk, és folytathatjuk utunkat.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://matolbringazom.blog.hu/api/trackback/id/tr993173028

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hőségriadó egész héten 2011.08.23. 11:12:02

Kedden egész napra másodfokú, szerdán 0 órától péntek éjfélig pedig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása